Ontwikkeling Smartphone camera’s

Smartphone camera

Er was eens een periode waarbij het hebben van een camera op je smartphone werd gezien als een luxe. Anno 2019 is het hebben van een camera op je smartphone een vanzelfsprekendheid. En daar blijft het niet bij. Steeds meer worden er smartphones op de markt gebracht met ‘triple camera’s, drie camera’s. De vraag die nu heerst is: Wat moet je nu met drie camera’s op je telefoon, eentje was toch genoeg? 

De meeste smartphones hebben inderdaad één als je de selfie camera niet meerekent. Gemiddeld hebben deze camera tussen de 8 en de 16 megapixel en een digitale zoom functionaliteit. Smartphones met twee camera’s zijn voornamelijk voor de betere foto’s van bijvoorbeeld je omgeving, landschappen en eventueel zelfs portretten. Achter de triple camera zit een totaal ander mechanisme. Alle drie de camera’s hebben afzonderlijk een aparte functionaliteit tijdens het fotograferen. De eerste camera maakt gebruik van een optische zoom in plaats van de digitale zoom die op de meeste smartphones zit. Met een optische zoom ben je in staat dichtbij te fotograferen met behoud van kwaliteit. 

De tweede camera beschikt over een super groothoeklens ook wel de ‘ultra wide-angle lens’ genoemd. Deze lens zorgt ervoor dat je groter gedeelte van je omgeving kan vastleggen met het fotograferen.  Tot slot zorgt de derde camera voor een perfecte focus.

In het geval dat je camera van je smartphone niet meer werkt of kapot is, kan je ten alle tijden terecht voor een iphone reparatie bij GSM Reparatie Plaza te Breda. In mum van tijd repareren of vervangen deskundige reparateurs de camera of camera’s van je smartphone, zodat je zorgeloos de leukste foto’s kan maken.

Ontwikkeling Smartphone camera’s
Schuiven naar boven